Dromen over Frankrijk

Get Salt

Hoewel ik mijzelf bepaald niet als fanatieke outdoorbabe zou beschrijven, vind ik Salt het leukste tijdschrift dat momenteel op Hollandse bodem wordt uitgegeven. Mooie vormgeving: ik knip soms pagina’s uit om in te lijsten of om gewoon te bewaren. Heel afwisselend: reisreportages, recepten, kunst, muziek- en boekrecensies, interieur, al heeft natuur en buitensport de nadruk. Er is veel aandacht voor duurzaamheid en milieu zonder dat je opgezadeld wordt met een groot schuldgevoel.

Salt heeft goed begrepen hoe je twitter en facebook inzet als bedrijf en hoe je het integreert met elkaar en met het papieren magazine. Dat de kracht van social media het netwerk is: contact en interactie met je doelgroep, in dit geval de lezers. Voorbeeld: ze posten op facebook drie covers voor de nieuwe Salt want ze kunnen niet kiezen. Dus laten ze de facebookleden stemmen. Voorbeeld 2: ze posten een foto van hardloopschoenen met de maat. Of een van de facebookfans zin heeft ze te testen en een recensie te schrijven? Dat vind ik mooi: door de kennis en kunde van lezers aan te boren, worden lezers onderdeel van Salt.

Ik zou zeggen, word lid van het blad en hun facebookpagina, volg ze op twitter, op pinterest en laat je inspireren. Bijvoorbeeld om muziek van Jay Nash te luisteren, mee te doen aan de London Tweed Run of om meer te weten te komen over UV-absorberende nijlpaarden. -> www.getsalt.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0